Cercul Magic

Cercul magic

Cele mai multe ritualuri trebuie facute in interiorul cercului magic. Acesta este un spatiu sacru, separat de lumea inconjuratoare si de orice energie negativa printr-o bariera invizibila. Fortele invocate sunt sporite in interiorul cercului magic iar ritualurile si vrajile devin mult mai puternice. Cercul poate fi desenat direct pe pamant cu sabia magica, cu bagheta sau cu cutitul pentru ceremonii (athame), de asemenea, poate fi trasat cu sare, nisip sau alte elemente, in functie de ritual. Indiferent prin ce metoda este facut, cercul trebuie trasat in sensul acelor de ceasornic. Pe conturul cercului sau in interiorul acestuia, cat mai aproape de contur se vor aseza patru lumanari simbolizand cele patru elemente primordiale. La est o lumanare galbena reprezentand aerul, la sud o loumanare rosie reprezentand focul, la vest o lumanare albastra reprezentand apa si la nord o lumanre verde reprezentand pamantu. Se aprind lumanarile iar cu sabia magica se traseaza in aer o pentagrama in fiecare dintre cele patru puncte cardinale si se rosteste o formula pentru a invoca puterea elementelor primordiale. Iata un exemplu simplu:
Est: Spirite ala aerului, va invoc, protejati acest cerc de toate pericolele care vin din est si dati putere vrajii mele !
Sud: Spirite ala focului, va invoc, protejati acest cerc de toate pericolele care vin din sud si dati putere vrajii mele !
Vest: Spirite ala apei, va invoc, protejati acest cerc de toate pericolele care vin din vest si dati putere vrajii mele !
Nord: Spirite ala pamantului, va invoc, protejati acest cerc de toate pericolele care vin din nord si dati putere vrajii mele !
La final trebuie rostita urmatoarea formula : Cercul a fost deschis iar eu ma aflu intre cele doua lumi acum, ritualul a inceput.
Cat timp dureaza ritualul nu trebuie sa parasiti cercul, iar la final acesta trebie “inchis”: stingeti lumanarile una cate una si rostiti o scurta multumire elemetelor primordiale. Exemplu:
– Ramaneti cu bine spirite ale aerulu, va multumesc pentru ajutor!
– Ramaneti cu bine spirite ale focului, va multumesc pentru ajutor!
– Ramaneti cu bine spirite ale apei, va multumesc pentru ajutor!
– Ramaneti cu bine spirite ale pamantului, va multumesc pentru ajutor!
Dupa ce au fost stinse toate lumanarile, se va trasa cercul cu sabia magica in sens invers acelor de ceasornic si se va rosti urmatoarea formula: Cercul a fost inchis, ritualul s-a terminat.

Reclame

2 comentarii la “Cercul Magic

  1. Sitaru Alexandra Daniela spune:

    eu ti-am add adresa de mes iar tu nu mi-ai akkeptato

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s